O MENI

Ja sam Izidora Kovač i kroz profesionalni coaching visokoosjetljivim osobama i empatima pomažem u osobnom i karijernom razvoju.

Sigurna sam da ste tokom školovanja sanjali o životu i karijeri koju ćete graditi sa zadovoljstvom, puni energije, imati dovoljno novaca i vremena za obitelj, živjeti jedan kvalitetan život na osobnoj i profesionalnoj razini.

I onda ste negdje putem izgubili entuzijazam i hrabrost. Više se ne usudite komunicirati na način da ste glasni u izražavanju svog mišljenja, zatvorili ste se i čini vam se da danas više nema smisla s nikim raspravljati i razgovarati jer od malena znate da funkcionirate drukčije od većine. Često vas prati stigma preosjetljive i neprilagođene osobe, a i sami ste svjesni da drukčije upijate svijet oko sebe.

Pitam se, kad biste znali da je moguće nešto promijeniti, da možete izgraditi samopouzdanje, sačuvati energiju i postaviti osobne granice, usvojiti  komunikacijske vještine kojima ćete jasno komunicirati i kvalitetno predstaviti svoje kvalitete, znanja, kvalifikacije i potrebe da li bi onda nešto poduzeli?

Možete li zamisliti kako ovo radite?

Vjerojatno ste svjesni kad bi povjerovali da se razvojem podržavajućeg  mindseta i učenjem komunikacijskih vještina može promijeniti vaše stanje u privatnom i poslovnom životu, napravili bi sve da si pomognete zar ne?

Netko to može s vama, znate? I ako mi dozvolite da vam pomognem, naučiti ćete. I ne samo naučiti, nego i primijeniti.

Osim formalnog obrazovanja koje sam stekla na Ekonomskom fakultetu  – imam završeno dodatno osposobljavanje kao profesionalni Coach i NLP praktičar, EHSP Coach , te razne edukacije kao što su, vješta komunikacija, prezentacijske vještine, prodajne vještine, unapređenje karijere, virtualna asistencija, terapijsko pisanje i da ne nabrajam još mnoge druge.

Posljednjih nekoliko godina pišem blog na temu osobnog i poslovnog razvoja.

Iako za sebe volim tvrditi da sam bolji pisac nego govornik, iskustvo mi je pokazalo da sam vješt komunikator, a pisanje je onaj začin kojim svima nama empatičnima pomažem da ostvare svoj puni sjaj i grade život prihvaćajući svoje iznimne osobine.

Međuljudski odnosi su područje mog interesa od malena i iako sam često namjerno skretala s tog puta, život me uvijek vraćao k ljudima. Na neki način nesvjesno sam godinama testirala samu sebe i druge u svojim odnosima, bilo da se radilo o obitelji, prijateljstvima, suradnji i kolegama.

Danas se to popularno naziva emotivno provociranje, a ja bi rekla da bez otvorene komunikacije nema dobrih odnosa i bez dobrih odnosa nema dobrog života. Svi smo toga nekako svjesni, a malo tko po tom pitanju nešto poduzima.

mentorski program
poslovno savjetovanje (1)

Kroz poslove koje sam obavljala u nekoliko banaka zadaci nikad nisu bili problem, ali su organizacija i način na koji su delegirani uvijek bili kamen spoticanja i razlog često loših odnosa među suradnicima i klijentima. Mene kao empatu posebno su iscrpljivali loši odnosi ili zadaci koji su mi naoko bili besmisleni.  To mi je utjecalo na privatni život i opće zdravstveno stanje dok sve nisam odlučila prekinuti s 40 godina i krenuti ispočetka.

Pišući blog koji mi je bio svojevrsna terapija, otputovala sam do proučavanja Neurolingvističkog programiranja – popularno nazvanog ”psihologija uspjeha” i profesije Coacha pa sve do ciljne skupine kojoj sam, kao što osobno smatram najpotrebnija u ovom neprilagođenom svijetu za njih.  Empati i visokoosjetljive osobe mogu normalno funkcionirati, ali moraju poštivati i prihvatiti svoju osjetljivost, znati postaviti osobne granice i sačuvati svoju životnu energiju uz za njih posebno kreirane strategije. Kad im se to omogući pružiti će svakom okruženju poseban doživljaj uspjeha i zadovoljstva te utjecati na dobre međuljudske odnose.

Želite li da vam pomognem u osobnom razvoju i građenju karijere po vašoj mjeri?

Upišite se na moj tjedni newsletter

Zapratite me na društvenim mrežama

Javite se za individualni (online) coaching 1:1

Koristeći metodologiju čije tehnike dijelim s vama putem individualnog rada pomoći ću vam da:

Ništa se neće promijeniti ako to sami ne napravite, u sebi nosite sve unutarnje resurse, a ja sam tu da vam budem podrška i da vam pomognem.