O meni

Ja sam Izidora Kovač i vlasnica sam virtualnog ureda Confidea.

Sigurna sam da ste tokom školovanja sanjali o karijeri, poslu koji ćete raditi sa zadovoljstvom, puni energije, imati dovoljno novaca i vremena za obitelj, živjeti jedan kvalitetan život na osobnoj i profesionalnoj razini.

I onda ste negdje putem izgubili entuzijazam i hrabrost. Više se ne usudite komunicirati na način da ste glasni u izražavanju svog mišljenja, zatvorili ste se i čini vam se da danas više nema smisla s nikim raspravljati i razgovarati.

Pitam se, kad biste znali da je moguće nešto promijeniti, da možete usvojiti komunikacijske vještine kojima ćete jasno komunicirati i kvalitetno predstaviti svoje kvalitete, znanja, kvalifikacije i potrebe da li bi onda nešto poduzeli?

Možete li zamisliti kako ovo radite?

Vjerojatno ste svjesni kad bi povjerovali da se promjenom mindseta i učenjem komunikacijskih vještina može promijeniti vaše stanje u poslovnom životu, napravili bi sve da si pomognete zar ne?

Netko to može s vama, znate? I ako mi dozvolite da vam pomognem, naučiti ćete. I ne samo naučiti, nego i primijeniti.

Osim formalnog obrazovanja koje sam stekla na Ekonomskom fakultetu u smjeru  – imam završeno dodatno osposobljavanje kao profesionalni Coach i NLP praktičar te razne edukacije kao što su, vješta komunikacija, prezentacijske vještine, prodajne vještine, unapređenje karijere, virtualna asistencija i mnoge druge.

Posljednjih nekoliko godina pišem blog na temu osobnog i poslovnog razvoja.

Iako za sebe volim tvrditi da sam bolji pisac nego govornik, iskustvo mi je pokazalo da sam vješt komunikator i još bolji organizator, a pisanje je onaj začin kojim pomažem da samostalno probate ostvariti ono što vam je potrebno u odnosu sa sobom i drugima

Međuljudski odnosi su područje mog interesa od malena i iako sam često namjerno skretala s tog puta, život me uvijek vraćao k ljudima. Na neki način nesvjesno sam godinama  testirala samu sebe  i druge u svojim odnosima, bilo da se radilo o obitelji, prijateljstvima, suradnji i kolegama.

Danas se to popularno naziva emotivno provociranje, a ja bi rekla da bez otvorene komunikacije nema dobrih odnosa i bez dobrih odnosa nema dobrog života. Svi smo toga nekako svjesni, a malo tko po tom pitanju nešto poduzima.

Kroz poslove koje sam obavljala u nekoliko banaka zadaci nikad nisu bili problem, ali su organizacija i  način na koji su delegirani uvijek bili kamen spoticanja i razlog često loših odnosa među suradnicima i klijentima.

Frustracija i nezadovoljstvo istim doveli su me do proučavanja Neurolingvističkog programiranja – uspješnog poslovno-komunikacijskog modela i profesije Coacha koju danas s velikom radošću i entuzijazmom spajam s prethodnim iskustvom i znanjima.

Želite li da vam pomognem u razvoju bolje komunikacije na poslu i građenju karijere po vašoj mjeri?

  • Upišite se na moj tjedni newsletter
  • Zapratite me na društvenim mrežama
  • Javite se za individualni (online) coaching 1:1
  • Javite se za pomoć pri zapošljavanju bilo da tražite zaposlenika ili kao individua pomoć u karijeri.

Koristeći metodologiju čije tehnike dijelim s vama putem individualnog rada pomoći ću vam da:

  • gradite podržavajući mindset i samopouzdanje
  • riješite se nekorisnih strahova i uvjerenja koja vas koče
  • naučite uspješno komunicirati svoje potrebe i rješavati konflikte
  • napravite plan i ciljano gradite karijeru koja je za vas
  • u timu i svojoj organizaciji gradite svoj osobni brend putem kvalitetnih odnosa.

Ništa se neće promijeniti ako to sami ne napravite, u sebi nosite sve unutarnje resurse, a ja sam tu da vam budem podrška i da vam pomognem.