CONFIDEA
Virtualni ured

Razvoj ljudskog potencijala, komunikacije i međuljudskih odnosa


Tko stoji iza virtualnog ureda Confidea?

Ja sam Izidora Kovač i vlasnica sam virtualnog ureda Confidea.

Znam da mislite kako bi bilo savršeno raditi u timu u kojem vlada poštovanje, razumijevanje i dogovor. I vjerujem da ste s vremena na vrijeme imali prilike biti dio takvog tima. Vjerojatno ste svjesni da bi se u tim trenucima osjećali uspješnije i ako mislite da to ovdje gdje jeste nije moguće, znam da se pitate kako napraviti promjenu u karijeri. Dobra je stvar pitati se kako to ostvariti jer postavljanje pitanja znači da učite.

Nakon šesnaestogodišnjeg iskustva  u financijskom sektoru u direktnom radu s klijentima i vođenju malih timova, odlučila sam napraviti zaokret i živjeti svoju misiju i svoju strast, a to su pomaganje  u poslovanju svojim znanjem i iskustvom, promicanje vješte komunikacije, izgradnja kvalitetnih međuljudskih odnosa među zaposlenicima u manjim timovima te pomaganje u kreiranju karijera po vašoj mjeri.

Dok čitate ovo, možda razmišljate ako vam pomognem možete naučiti bolje komunicirati, možete postati samopouzdaniji i skupiti hrabrost sami napraviti promjene zbog kojih ćete se osjećati uspješnije, naći karijeru koja će za vas imati smisla i napokon živjeti onako kako ste oduvijek htjeli.

Možete li ovo zamisliti? Možete i mnogo bolje.

Imate koliko god želite vremena da to jednom zauvijek napravite u narednih x godina vašeg života.

Želite li početi sada ili jednom kasnije?


ŠTO MOŽETE OČEKIVATI OD MENE:

Odgovorno tvrdim da su vrijeme i ljudski potencijal najvrjedniji  resurs u svim poslovnim procesima.
Svrha mog ulaska u poduzetništvo je ukazivati na potrebu ulaganja u taj resurs i
podučavati pojedince i poduzetnike kako ga iskoristiti na najbolji mogući način.
Šesnaest godina rada na različitim pozicijama, s ljudima u privatnim i velikim državnim sustavima, dali su mi
neprocjenjivo radno iskustvo u gotovo svim poslovnim sferama i kompetencije
s kojima sam u stanju pružiti vam vrhunsku uslugu i rezultat koristeći:

poslovno savjetovanje (1)

Confidea virtualni ured

Nastao je kao produkt ideje i promišljanja kako riješiti najčešće  probleme u poslovanju, probleme loše  organizacije i delegiranja poslova.  Sve to  dovodi do trošenja i gubitka vremena potrebnog za obavljanje određenih zadatka, utječe na rezultate poslovanja, nezadovoljstvo poslodavaca i nepotrebno iscrpljivanje svih sudionika u poslu.

Ovakva priča vidljiva je na svakom koraku bilo da se radi o privatnim ili državnim institucijama, a ne bi trebala biti zato što postoje način i rješenje.

Svrha ovog virtualnog ureda pružanje je usluge koja će vas rasteretiti, uštediti vam vrijeme i troškove, a istovremeno vas educirati i pomagati vam na vašem poslovnom putu, smanjiti vam stres i pomoći graditi odnose s kojima ćete uspješnije razvijati svoj biznis i karijere.

Za poslovnu suradnju i dodatna pitanja zakažite informativni razgovor na kojem ćemo točno definirati vaše potrebe te sukladno tome i izraditi odgovarajući paket usluga.

Zainteresirani STE za poslovnu suradnju ili imate dodatnih pitanja?

Kontaktirajte me i zakažite informativni razgovor.

Vaše mišljenje mi je jako važno

Što drugi kažu o meni?

Vaše mišljenje mi je jako važno

Što drugi kažu o meni?

Monika Sokolić

Svaki formalni i neformalni razgovor s Izidorom neka je vrsta savjetovanja. Pomaže mi u donošenju ključnih odluka i kad god mi je potrebno, obratim joj se za savjet. Njezino bogato iskustvo u financijama i radu s ljudima ulijeva mi povjerenje u njene sposobnosti, a svaka odluka koju sam donijela vodeći se njenim savjetima dosad pokazala se ispravna.
Vlasnica tvrtke Mrk j.d.o.o.

Hrvoje Čavka

Prezadovoljan sam suradnjom s Izidorom i sigurno nastavljam koristiti njezine usluge. Izidora mi je pomagala s organizacijom poslovnog  procesa i procedura u novoj ordinaciji, iznimno je brza, ima odlične ideje, poslušala je sve moje želje i podignula ih na višu razinu. Pozitivna, komunikativna, puna razumijevanja, vodič i bezuvjetna podrška.
Dr.med.dent.
Dental H Varaždin

Jasminka Grunčić

Kao coach i NLP trener vrlo sam oprezna kada je u pitanju izbor sopstvenog coacha. Kada sam upoznala Izidoru, brzo sam shvatila da pored znanja kao profesionalni coach ima i bogato iskustvo iz rada sa privredom, što ju je izdvajalo od mnogih na tržištu. Moje teme joj nisu bile strane i razumela je razne poslovne situacija o kojima sam govorila.
Izidora je osoba koja ume da sluša, da čita između redova, da pomalo bude i gonič kada je to potrebno, a da to radi sa takvim profesionalizmom koji sam prihvatila bez prigovora, jer sam znala da je potrebno da napustim svoju zonu komfora.
Postavljala mi je pitanja koja su gađala u metu i davala mi je tačne instrukcije za rad na ličnomrazvoju. U toku rada sa njom otkrila sam jedan veoma duboki sloj u sebi koji je bio spreman da se promeni.
Ona je vrlo otvorena osoba i bez maski i igranja uloga koja vam može biti velika podrška u radu na sebi.
Business trainer & coach

Tatjana Čavka

Trenutno surađujem s Izidorom pri zapošljavanju novih dentalnih asistenata. Njezino iskustvo i coaching vještine mi olakšavaju selekciju kandidata za završni razgovor i odluku. Prije toga povjerila sam joj pisanje sadržaja za web i malo je reći da me oduševila.
Izidora je organizirana, precizna i ništa ne prepušta slučaju. Sigurna sam da ćemo sklopiti suradnju i za još neke od usluga koje nudi kao virtualni asistent.
Dr.dent.med.
Ordinacija dentalne medicine Tatjana Čavka

Zoran Jovanović

Kažu mudri ljudi da svako ko nam dođe u život, ima određeni zadatak a Izidora je jedan od zadatka ispunila. Ona mi je rekla da obratim pažnju na to da bih trebao da se bavim govorništvom, jer mi to ide sjajno! Ona je bila prva osoba koja je to naglas rekla pred drugima i na pozitivan način uticala na mene da sam počeo intenzivno razmišljati u tom smjeru.
I ne samo što je ona to rekla, mnogi koji su je čuli kada je to rekla, svi su se složili sa time! To mi je dalo vjetra u moja leđa da izadjem iz zone poznatog i zone komfora!
I da pišem jer imam što reći i pisanjem!
Siguran sam da ima još zadatka za mene u rukavu.
Hvala Izidori koja je postala moj veliki prijatelj!
Zoks
Multimedia artist

Ispunite formu i zakažite termin

Konzultacije

Pročitajte zanimljive članke