COACHING - 1:1 ONLINE

poslovno savjetovanje (1)

Coaching je suvremena razvojna metoda u vođenju osobe ili tima koja se koristi kako bi im pomogla da:

ŠTO JE COACHING PROCES?

To je razvojni proces u kojem, uz pomoć i podršku coacha, osvješćujete stanje u kojem se nalazite trenutno, definirate u kojem pravcu želite ići, što vas u tome sprječava i najbolji mogući način dolaska do cilja.

Sve to uz upoznavanje i razvoj poznatih i otkrivanje do tad neotkrivenih, resursa i sposobnosti.

U toku coaching procesa se ciljano radi na poboljšanju neželjenog ponašanja, primjenom određenih pitanja i posebno dizajniranih modela i tehnika. 

KAKO IZGLEDA JEDNA COACHING SESIJA SA MNOM?

Za početak zakazujete svoju besplatnu online konzultaciju, koja traje oko 30 minuta. Tom prilikom vas upoznajem s osnovnim načinom rada i s osnovnim principima coachinga, a vi mene sa svojom temom zbog koje ste mi se obratili.

Ukoliko obostrano procijenimo da odgovaramo jedni drugima za suradnju, zakazujemo prvu plaćenu sesiju, koja se održava online.

Ukupan broj sesija koje ćemo održati je individualan i ovisi o mnogo faktora: o temi s kojom ste došli, vaših otpora i spremnosti na prihvaćanje i promjenu, jačine ograničavajućih uvjerenja i strahova, izazovnosti cilja, podrške okruženja itd.

Najčešće minimalan broj s kojim možete postići vidljive efekte na jednoj temi je od 3 do 5 sesija.

Cijena coachinga

397 €/paket 5 sesija
2.991,19 KN
97,00 EUR/ pojedinačno sesija
730,79, KN
  •  

U toku sesija vodimo dubinski razgovor, u kojem uglavnom vi pričate, a ja slušam i postavljam pitanja. Ta pitanja, ciljana i sa svrhom, vama pomažu da osvijestite neke nesvjesne obrasce ili uvjerenja, da vidite situaciju iz drugog kuta, uvidite nešto što niste mogli sami i otvorite prostor za nove mogućnosti.

NA ČEMU JE FOKUS

Umjesto na iskustva iz prošlosti ili razloge za trenutno nezadovoljstvo.

Povjerenje se ukazuje unutarnjim resursima i vještinama poštujući  planove i ciljeve klijenta. Coaching je zona gdje se ne savjetuje, već podržava.

Sprovodi se kreativno osmišljenim koracima, koji vode temeljnim promjenama u stavu, ponašanju i formiranju novih navika.

MODELI I TEHNIKE COACHING PROCESA

 

Coaching modeli, metode i tehnike pomažu u otkrivanju i razvoju vaših potencijala, upoznaju vas s vašim podsvjesnim procesima i pomažu da svoje ponašanje usmjerite i oblikujete na način koji će vam omogućiti veći uspjeh, zadovoljstvo i bolju komunikaciju i unaprijediti proces donošenja odluka.

Coaching metode su više okrenute rješenjima nego problemima. Sam proces se prilagođava individualno svakome ponaosob, pružajući podršku za ostvarenje na osobnom, obiteljskom ili poslovnom planu. 

S obzirom na to da je u fokusu holistički pristup osobnom i karijernom razvoju, imate priliku upoznati metode:

1. Neurolingvističkog programiranja pomoću kojeg ćete s lakoćom steći i usavršiti komunikacijske vještine, definirati, postaviti i krenuti ostvarivati svoje ciljeve. 

2.Terapijskog pisanja koje vam pomaže da osvijestite vlastite misli, suočite se s njima i otpuštate sve ono što vam ne koristi i što vas na vašem životnom putu sputava.

3. EHSP Coachinga (coaching procesa posebno prilagođenog visokoosjetljivim osobama, osobito empatima) u kojem ćete naučiti upravljati energijom tijela, emocija i podsvjesnih obrazaca uvjerenja, navika i ponašanja. Uz vježbe koje se koriste tokom procesa učite nove navike kako bi ih integrirali u um i tijelo i lakše prolazili kroz svakodnevne izazove.

Uz moju podršku možete iskoristiti ove učinkovite metode, koje vam pomažu da otkrijete koje sve prilike imate pred sobom i daju odgovore kako da ostvarite vrhunske rezultate na način da:

  1. Otkrijete svoje jake strane
  2. Vodite računa o osobnom kredibilitetu
  3. Otkrijete što vam je potrebno za pravilno upravljanje vlastitim potencijalom
  4. Steknete komunikacijske, prezentacijske i pregovaračke vještine
  5. Naučite čuvati osobne granice i održavati kvalitetu međuljudskih odnosa i komunikacije
  6.  Postavite ciljeve i kreirate plan za njihovo ostvarenje u skladu s vlastitim osjećajem smisla i svrhe

O temi i intenzitetu coachinga odlučujete sami jer je vaša spremnost na rad i promjenu osnovni preduvjet za pozitivne rezultate coaching procesa.

O tome se također razgovara na uvodnoj, besplatnoj konzultaciji, u toku koje se predstavljamo, bliže se upoznajete sa osnovnim principima coachinga i metodologijom rada i zajednički sa mnom kao coachem donosite odluku da li ćete i na koji način nastaviti raditi sa mnom.

TKO JE COACH I ŠTO MOŽETE OD NJEGA OČEKIVATI?

Coach je prije svega osoba koja voli ljude, kojoj je stalo da ostvarite željenu promjenu i postanete bolja i zadovoljnija osoba nego što ste  bili ranije.

coach

Uloga coacha je višestruka:

Što coach ne radi?